Veelgestelde vragen


Gelieve eerst de veelgestelde vragen door te nemen voordat u een berichtje achterlaat.

Absoluut niet!  Je mag deze unieke 5 km lopen, wandelen, dansen of zelfs kruipen! Wees wel galant en blijf aan de rechterkant van het parcours als je niet loopt, zodat lopers langs links vlot kunnen passeren.

Deelnemers krijgen ter plaatse een startpakket met daarin een officieel Electric Run™  T-shirt, neon body-paint en een lichtgevende armband. De startpakketten zullen NIET worden verstuurd per post! Na betaling ontvang je een e-ticket dat je toegang geeft op 31 oktober en waarmee je je startpakket kan afhalen.

Héél véél… Er zullen verschillende zones zijn op het parcours, die allemaal een verschillend thema hebben. Neem hier al even een kijkje. Er zal voldoende licht zijn om het parcours op een veilige manier af te kunnen leggen.

Neen, de Finish Celebration Party zal doorgaan in een reuze festivaltent! Er is dus geen enkele reden om niet tot het einde te blijven!

Uiteraard kun je ter plaatse heel wat leuke, lichtgevende items kopen. Bij je inschrijving krijg je ook neon body-paint en een lichtgevende armband.

Bij de Electric Run™  worden GEEN HONDEN op het terrein toegelaten.

Kinderen mogen in ieder geval ook meedoen. Elk kind moet wel vergezeld zijn van een volwassene in bezit van een geldig e-ticket. Vergeet echter niet dat zodra ze 6 jaar zijn, ze een ook een e-ticket moeten hebben!

Er zijn geen douches voorzien.

Er zijn een beperkt aantal lockers waarvan je gebruik kan maken. Huur van een locker bedraagt 3 euro + 10 euro waarborg. Deze krijg je terug wanneer je de sleutel na gebruik inlevert

Neen, helaas. Het is een exclusief feestje enkel voor deelnemers, maar iedereen kan deelnemen … :)

Het is geen traditioneel loopevenement met timing. Deelnemers moeten vooral van het spektakel onderweg genieten. Diegenen die wel benieuwd zijn naar hun eindtijd raden wij aan zelf de tijd bij te houden.

Helaas kunnen we geen geld terug geven. De logistiek en de planning van de Electric Run™ maakt dit onmogelijk. Zorg dat je zeker weet dat je mee wilt doen en er klaar voor bent voordat je je inschrijft. Als je die dag onverhoopt verhinderd bent, kom dan in ieder geval even langs om je pakket op te halen en kennis met ons te maken!

Onze volledige algemene voorwaarden lees je hier.

Heb je een vraag?

Mail naar info@golazo.com